26
maart
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Thijs Veenstra beste SKODA servicetechnicus ter wereld

Hij zit boordevol praktische en theoretische kennis over de techniek van elke moderne ŠKODA en had al bewezen de beste ŠKODA-technicus van Nederland te zijn. Thijs Veenstra (29) van ŠKODA-dealer Autobedrijf Tjeerdsma in Veendam mocht daarom afgelopen weekend in Praag meedingen naar de felbegeerde titel beste ŠKODA servicetechnicus ter wereld. En die titel won hij glansrijk!

Eerst liet Thijs tijdens de jaarlijkse nationale ŠKODA Service Challenge 2012 zien dat hij van alle Nederlandse ŠKODA servicetechnici de beste is op het gebied van een klantgerichte aanpak, het merk ŠKODA, de wereld van techniek, de omvangrijke onderdelencatalogus, werkplaatsdocumentatie en accessoires.

Vorig jaar deed Thijs ook een gooi naar de titel en eindigde hij op plek 11, tijd dus voor revanche. Praag was deze keer het strijdtoneel voor de internationale ŠKODA Service Challenge 2012, en nam Thijs het op tegen de beste ŠKODA servicemonteurs uit maar liefst 36 landen. Tijdens praktijkopdrachten, waarbij er diagnoses gesteld moesten worden en reparaties uitgevoerd, liet Thijs iedereen achter zich. Hij mag  zich met trots ’s werelds beste ŠKODA servicetechnicus 2012 noemen.

Contactpersonen
photo:Mirjam de Wilde
Mirjam de Wilde
PR Manager ŠKODA
+31 6 53 48 63 96
Deel dit nieuws
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws